SQUARE_money.png

DE BESTE LOONVOORWAARDEN, CORRECT EN OP TIJD!

Danika mikt steeds op een duurzame tewerkstelling en ziet jarenlange trouwe dienst als een prachtige meerwaarde dat zeker beloond mag worden. Onze Danikaantjes kunnen dan ook altijd rekenen op een verloning die steeds correct en op tijd wordt uitbetaald. Dat is een belofte die we al 14 jaar trouw nakomen! 

 

Het loon dat je krijgt is eerlijk en loopt gelijk met de lonen in de sector. Zit je eens krab bij kas? Geen probleem je kan altijd een EXTRA voorschot op jouw loon vragen.  

SQUARE_winkelkar.png

MAALTIJDCHEQUES VANAF JE EERSTE WERKDAG

Vanaf je eerste werkdag bij Danika ontvang je maaltijdcheques. Het bedrag dat je krijgt hangt natuurlijk af van het aantal gewerkte uren/dagen.  

  

Naargelang je anciënniteit komt daar een bedrag bij. €1 aan maaltijdcheques tegenover €1 bij je Netto-loon is dan ook een groot verschil en is meer waard.

< 4 jaar 

Vanaf 5 jaar 


Vanaf 7 jaar 

 

Vanaf 9 jaar 


Wettelijke 

eigen bijdrage 

4 euro 


5 euro


6 euro


7 euro


1,09 euro

SQUARE_eurostukken.png

EEN EXTRAATJE BIJ JE LOON

Naast de maaltijdcheques die je bij je loon maandelijks ontvangt, zal je ook jaarlijks een eindejaarspremie en vakantiegeld ontvangen. Hoeveel dat is, zal afhangen van het aantal gewerkte uren en dagen.  

SQUARE_fiets.png

EEN VERGOEDING VOOR ELKE KILOMETER DIE JE MAAKT

Je ontvangt een vergoeding  voor de kilometers die je maakt voor jouw job. Dat houdt in dat je een woon- werkvergoeding krijgt van €0,24 per kilometer, de hoogste in de sector. Daarnaast wordt je vergoed voor de kilometers die je maakt tussen jouw verschillende klanten.    

SQUARE_hospitalisatie.png

HOSPITALISATIEVERZEKERING BIJ AG

Om onze Danikaantjes te voorzien van de beste voorwaarden werken we samen met AG Insurance, de beste verzekeraar op vlak van ziekteverzekering. Na een tewerkstelling van 1 jaar kan je GRATIS genieten van een hospitalisatieverzekering van AG. Maar dat is nog niet alles, ook jouw gezin kan gebruik maken van deze verzekering aan een verminderde prijs. 

EKIVITA: ELKE DAG KORTING!

Ekivita is een platform met exclusieve kortingen en voordelen voor dagelijkse aankopen. Zo genieten alle Danikaantjes het hele jaar door en zonder beperking van uitzonderlijke kortingen en samenwerkingen. Bedrijven waar je als Danikaantje kan rekenen op een mooie korting zijn oa. Carrefour, Colruyt, Torfs, Ikea, Fun, Decathlon, Zalando, enz...

SQUARE_klok.png

FLEXIBEL, ZELF TE KIEZEN UURROOSTER

Werk je graag halftijds, voltijds of maar enkele uren? Dat kan je volledig zelf kiezen. Bij Danika vul je zelf jouw uurrooster in, naar je eigen wensen. Zo kan je zelf bepalen hoe jouw dag er zal uitzien. Op deze manier kan je jouw kind op tijd gaan afhalen van school of favoriete hobby uitoefenen.  

We houden steeds rekening met onvoorziene omstandigheden in jouw uurrooster. 

VASTE KLANTEN

Als huishoudhulp zal je jouw vaste klanten krijgen waarbij je op regelmatige basis zal moeten langsgaan. De klanten die je zal krijgen, zullen dichtbij elkaar liggen en niet ver van jouw huis.  

Werk je al als huishoudhulp en heb je jouw eigen klanten? Dan kan je die gewoon meenemen en dat worden dan jouw vaste klanten.  

SQUARE_kerktoren.png

WERKEN IN EIGEN GEMEENTE/STAD?

Wat is nu makkelijker dan dicht bij huis te kunnen werken? Niets toch? Bij Danika houden we daar rekening mee. We gaan voor jou op zoek naar klanten die bij jou in de buurt wonen, zodat je nooit verre verplaatsingen moet doen. 

SQUARE_respect.png

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR WE BEGELEIDEN JOU

We willen dat je jezelf kan concentreren op je job. Daarom moet je bij Danika geen administratie doen, dat doet Danika voor jou. Het enige wat je moet doen is jouw planningen correct bijhouden en een handtekening zetten achteraan de dienstencheques.   

​ 

Bij ons heb je geen 'onbekende' contactpersoon waar je terecht kan. Elk Danikaantje heeft zijn/haar eigen consulent, waarbij je terecht kan met al jouw administratie en vragen. Op deze manier creëren we een persoonlijke band die het verschil geeft. We noemen ons niet voor niks één grote familie. 

 

Tijdens de eerste maanden van je tewerkstelling, zal je wanneer nodig begeleid worden door onze jobcoaches. Maar ook daarna kan je terecht bij hen voor al jouw poetsvragen. Weet je bijvoorbeeld niet goed hoe je een bepaalde zetel proper krijgt? Dan kan je dat gewoon aan onze jobcoaches vragen.  

SQUARE_klas.png

OPLEIDING

Danikaantjes zijn niet zomaar huishoudhulpen, het zijn de besten in hun job. Daarom voorzien wij interne en externe opleidingen, die specifiek gericht zijn op onze sector. De externe opleiding worden gegeven door VDAB. De interne opleidingen worden door de oprichter van Danika, Menno gegeven.  

 

Je zal verschillende opleidingen krijgen om je om te scholen tot gekwalificeerd Danikaantje. 

  • Opleiding deontologie  

  • Opleiding voor starters (poetstechnieken, wat mag en wat niet, ….)  

  • Opleiding online tools (vanaf januari 2022)  

 

We vinden het niet alleen belangrijk dat je goed bent in je job, maar ook dat je jezelf goed voelt en dat je een deel uitmaakt van onze prachtige familie. Voor minder gaan we niet. 

klanten.jpg

RESPECT & VERTROUWEN OP DE WERKVLOER

Of je nu van buitenlandse origine bent, een dagje ouder wordt of een bepaalde seksuele voorkeur hebt, iedereen is WELKOM bij Danika. Bij ons is er geen sprake van een voorkeursbehandeling of discriminatie op de werkvloer. Iedereen wordt met evenveel respect, waardering en discretie behandeld.  

SQUARE_snipper.png

SNIPPERDAGEN VOOR ONZE DANIKAANTJES

Het gebeurd ons allemaal wel eens dat we een mindere dag hebben of ons niet goed voelen. Dat begrijpen we helemaal! Daarom hebben wij bij Danika de ‘snipperdagen’ geïntroduceerd.  Je kan je op zo’n dag afwezig melden zonder doktersbriefje of uitleg, zodat je de volgende dag er weer met frisse moed tegenaan kan gaan. 

SQUARE_kledij.png

EEN DANIKA-OUTFIT

Om onze hardwerkende medewerkers zoveel mogelijk comfort aan te bieden, voorziet DANIKA een starterspakket met werkkledij.  

Jaarlijks krijg je een budget om jouw Danika-garderobe uit te breiden. Dat geld kan je spenderen op onze eigen webshop: Dshop. Op regelmatige basis wordt deze Dshop aangevuld met nieuwe stuks.  

Als Danikaantje zal je er dus top uitzien tijdens je job, met onze werkkledij. 

WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE

Bij DANIKA houden we je via diverse kanalen op de hoogte:

 

Allereerst is er ons GRATIS personeelsnummer waar je steeds terecht kan bij jouw consulent.

 

Ook is er ons personeelsmagazine dKRANT waar je 3-jaarlijks een grote portie nieuws krijgt alsook leuke spelletjes, foto's, recepten, collega's in de kijker,...

 

Voor onze Danikaantjes is er ook dWEB: een eigen personeelswebsite waar je ALLES kan terugvinden die belangrijk zijn voor je job. Je kan er bijv. vakantie kan aanvragen, de kalender raadplegen, nieuwe (collega's) leren kennen enz...

dMAP: een persoonlijke werkmap die je dagelijks kan meenemen alsook op chequedag in jouw regiokantoor. In jouw persoonlijke dMAP kan je belangrijkste info terugvinden zoals je planning, chequedagen en formulieren. De dMAP heeft o.a. ook een handig opbergvakje voor jouw papieren dienstencheques.

Verder organiseren we elk jaar diverse evenementen, nieuwjaarsreceptie, blazen we mee een kaarsje uit op jouw verjaardag en meer. Je bent nu eenmaal deel van onze familie!

EN MEER...

Elke dag bekijken we bij DANIKA hoe we onze Danikaantjes beter kunnen dienen. We willen een warme thuis creëren waar onze medewerker centraal staat. Waar ook jouw stem telt en je steeds terecht kan met alle vragen, problemen en/of suggesties.

Sinds 2007 hebben we onze eigen, persoonlijke aanpak waar élk Danikaantje centraal staat. Waar we met z'n allen élke dag voor kwaliteit en duurzaamheid gaan en van DANIKA een thuis maken voor honderden Danikaantjes. Een thuis waar je élke dag WELKOM bent!

SQUARE_geld.gif