Sinds de oprichting in 2007, biedt Danika poets- en strijkdiensten aan, via dienstencheques.

Gezien Danika overtuigd is van een lokale bediening van zowel medewerkers als klanten, steeg het aantal regiokantoren, net zoals het medewerkersaantal, gestaag. Het bedrijf streeft naar een duurzame tewerkstelling voor de 600 huishoudhulpen door te investeren in begeleiding, opleidingen en een eerlijk verloningspakket. De 3500 klanten kunnen steeds rekenen op een continue service die tegemoet komt aan hun wensen en waarin de ‘match’ tussen klant en medewerker prioritair is.

Recent verhuisde de hoofzetel van Hamme naar Sint-Denijs-Westrem. Om de verdere groeiambities te ondersteunen werd een nieuwe organisatiestructuur uitgetekend met daarin de nieuwe functie van:

 

FINANCIEEL EN ADMINISTRATIEF MANAGER

Ondernemende businesspartner met brede verantwoordelijkheden

Functie

Je bent de eindverantwoordelijke voor alle beheersmatige en administratieve processen van Danika: de financieel en boekhoudkundige verrichtingen, juridisch en contractuele activiteiten, personeelsadministratie en payroll, de IT-infrastructuur. Je werkt hiervoor nauw samen met je team van medewerkers en onze externe partners. Zo garandeer je correcte rapporteringen en het nakomen van de fiscale en wettelijke verplichtingen.

Als lid van het managementteam speel je een actieve rol in het verder uitbouwen van Danika tot een middelgrote speler. Je herevalueert en optimaliseert processen en systemen, met blijvend respect voor de waarden en visie van de oprichters-bestuurders.

 

Jouw profiel

Een zeer goede financieel-boekhoudkundige kennis en ervaring met financiële rapportering zijn een must. Een bedrijfskundige bachelor of master is dan ook aangewezen. Je kijkt verder dan de cijfers en legt een brede bedrijfsinteresse aan de dag, zodat je ook op vlak van IT en (sociaal)-juridische materie je verantwoordelijkheid kan opnemen.

Je bent analytisch sterk en werkt je gemakkelijk in nieuwe materie in. Je communiceert helder en werkt enthousiast samen met collega’s.

 

Aanbod

  • Ruime verantwoordelijkheden om bij te dragen tot het groeiverhaal van Danika

  • Een ondernemende organisatiecultuur waar plaats is voor initiatief

  • Een marktconform salarispakket

 

Voor het invullen van deze vacature werkt Danika samen met HR-partner Footsteps Group.

De eerste selectie wordt door de personeelsmanager gedaan, heb je interesse, richt dan je cv en motivatie naar:

Renske Van der heyden 

renske@danika.be

 

Ook voor eventuele verduidelijking over de vacature, mag je steeds een mail sturen. 

© 2020 DANIKA DIENSTENCHEQUES